Ældre Sagen i Dronninglund vil i ”Herreværelset” skabe aktiviteter og samvær for mænd

DRONNINGLUND: Vi ved fra mange undersøgelser, at ensomhed især blandt mænd er udbredt. På den baggrund har man i Ældre Sagen Dronninglund besluttet at lave aktiviteter for netop mænd. Derfor havde man i sidste uge inviteret til et arrangement i Kulturhuset i Flauenskjold med titlen ”Herreværelset”. Tanken bag projektet er, at her kan mænd møde op, hygge sig og lave forskellige aktiviteter.

Kontaktperson er Gunni Gjøderum, og han har mange planer og idéer til, hvad der skal ske i ”Herreværelset”.

- Det er naturligvis tanken, at det er deltagerne selv, der skal bestemme, hvad der skal ske, men jeg tænker da, at vi kunne lave vin- og ølsmagning, tage på besøg på virksomheder eller lave en tapas-aften. Mulighederne er uendelige, men det vigtigste er, at vi får snakket sammen, fortæller Gunni Gjøderum, der regner med, at arrangementet skal finde sted en gang om måneden.

Den første aften mødte der ikke så mange op. Blandt de fremmødte var Svend Erik Pedersen fra Dronninglund.

- Jeg mistede min kone for nogle år siden, og så skal man jo i byen for at snakke med andre, fortæller han.

- Jeg har heldigvis min bil, så jeg kan komme lidt rundt. Det betyder meget. Jeg spiller også krolf i Dronninglund, men hvis ”Herreværelset” ellers kommer til at køre, så vil jeg helt sikkert møde op, fortæller han.

- På trods af det beskedne fremmøde, har vi ikke opgivet tanken, understreger Gunni Gjøderum.

- Vi prøver igen 24. februar, og så håber vi, der dukker flere op. Det er kl. 19 i Flauenskjold Kulturhus, og man skal bare møde op. Hvis man altså er en mand, for ”Herreværelset er kun for mænd, slutter Gunni Gjøderum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...