Jan Larsen fortalte om hverdagen som håndbolddirektør

HALS: At Aalborg Håndbold i høj grad kan takke Jan Larsen for, at klubben på få år er blevet en magtfaktor, er uomtvisteligt. Og at den nordjyske håndboldboss i den grad lever og ånder for klubben, blev tydeliggjort, da han torsdag aften lagde vejen forbi Hals. Her var der foredrag i hallen med den karismatiske førstemand for Aalborg Håndbold.

Med 3 danske mesterskaber i regi af først AaB-håndbold og siden Aalborg Håndbold har Jan Larsen været med på første parket på den rejse, der for alvor tog fart, da han i begyndelsen af 00’erne var med i opstarten af Aalborg HSH.

Ved foredraget i Hals kom han ind på både modgang og medgang i sporten. Han satte fokus på hverdagen som håndbolddirektør og fortalte blandt meget andet om forholdet til spillere, publikum, presse og sponsorer. De sportslige højdepunkter tegnes naturligvis af triumferne i Danmarksturneringen, men også succeserne i forhold til at trække ikoner som Joachim Boldsen, Mads Mensah Larsen og Sandor Sagosen til Aalborg vægter højt på Jan Larsens personlige rangliste.

Omkring 70 tilhørere havde indfundet sig i hallens cafeteria. HfS-håndbold stod i spidsen for arrangementet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...