Corona lægger fortsat begrænsninger på hverdagen, men mange får en pølse hos Henrik Røntved i Pølsevognen i Hals

HALS: Corona lægger voldsomme begrænsninger på mange af livets glæder. Muligheden for at gå ud at spise har længe været udelukket, og så er det jo godt med alternativer. Pølsevognen i Hals er et af dem. Her residerer Henrik Røntved på fjerde år med masser af lyksaligheder til de lækkersultne.

- Jeg har haft nok at se til på det sidste, fortæller Henrik Røntved.

- Det er lidt som om, at folk har ekstra meget lyst til en pølse - nu hvor meget andet er udelukket. Omvendt kommer der generelt færre folk til byen. Og jeg havde da hellere set, at restauranterne også var åbne, siger pølsemanden.

Vognen har fast plads på arealet vest for Skansepladsen, hvor den er synlig for de trafikanter, der blandt andet frekventerer havnen.

- Det er et godt sted med mange mennesker. Især om eftermiddagen. Jeg lukker, når det begynder at tynde ud, men det er forskelligt fra dag til dag, konstaterer Henrik, der også får brugt mundtøjet i forbindelse med sit arbejde.

For tiden er corona naturligvis på alles læber, men ellers er de to isbrydere på havnen også et yndet debatemne i boden. Og her er den ristede hotdog med det hele i øvrigt fortsat den mest efterspurgte vare.

- Det tror jeg aldrig, der ændres på. Det er den, de fleste forbinder med pølsevognen og som mange lige snupper som et hurtigt måltid efter indkøb eller inden de skal hjem til aftensmaden, lyder det fra Henrik Røntved.

Han er i øvrigt traditionelt at finde med vognen ved mange af sommerens arrangementer. Blandt andet ved de velbesøgte torvemarkeder i Midtergade.

- Markederne er dog aflyst i år, ligesom det meste andet. Så jeg bliver på min plads i Østergade, og jeg glæder mig til, at turisterne igen kommer til Hals, fastslår pølsemanden.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...