Den socialdemokratiske byrådsgruppe i Brønderslev Kommune har netop omkonstitueret sig. Med henblik på kommunalvalget om et år har man skiftet gruppeformand. Den post har Arne M. Jensen ellers bestridt i 31 år, og den erfarne politiker har været med i det kommunale byrådspolitiske arbejde gennem 35 år.

- Han er en institution i byrådsarbejdet med en enorm viden på stort set alle politiske områder, siger formanden for Socialdemokratiet i Brønderslev Kommune, Steen Christensen.

- Socialdemokratiet har meget at takke Arne M. for gennem de mange år og specielt hans rolle som gruppeformand. Han har været og er stadig meget respekteret af både partiorganisation, byrådsgruppe, de andre partier og byrådsgrupper og den kommunale ledelse, siger Steen Christensen og fortsætter:

- Arne M. Jensen overlader posten som gruppeformand til Bettina Kjeldsen som et led i det kommende byrådsvalg 16. november næste år. Her skal vi kæmpe benhårdt om borgmesterstolen, og i den forbindelse ser vi alle frem til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde i både byrådsgruppen og i partiorganisationen, fortsætter partiformanden.

Bettina Kjeldsen er Socialdemokratiets borgmesterkandidat. Hun blev valgt ved en urafstemning i foråret, hvor hun fik massiv opbakning af Socialdemokratiets medlemmer i Brønderslev Kommune.

- På trods af coronaens massive greb om Danmark og specielt nu om de syv nordjyske kommuner ser vi frem til den kommende valgkamp og kampen om borgmesterposten. Vi er sikre på, at med Bettina Kjeldsen som Socialdemokratiets borgmesterkandidat er vi godt rustet og på vej til at vippe Venstres Mikael Klitgård af borgmesterstolen, slutter partiformand Steen Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...