Stort fremmøde ved åbent hus på Dronninglund Gymnasium

DRONNINGLUND: Eleverne på Dronninglund Gymnasium er selvsagt de bedste ambassadører for skolen. Det blev understreget, da der forleden var inviteret til åbent hus for folkeskoleelever og deres forældre.

Mange var mødt op på en aften, hvor rektor Lars Jørgensen bød velkommen og berettede om skolens liv og om de krav der stilles. Han hæftede sig også ved vigtigheden af at man som elev engagerer sig i skolen - både fagligt og socialt.

- Viden er meget mere end blot det, der foregår i timerne. Det er også den dannelse, der ligger i at deltage i teaterforestillingen, i naturvidenskabelige konkurrencer, i Game Night og i at være med på kulturturen til København, forklarede Lars Jørgensen.

Siden causerede lektor Lars Andersen sig igennem en billedserie om årets gang på Dronninglund Gymnasium, inden gæsterne fik en gennemgang af stx-opbygningen og de mulige studieretninger. Herefter var det ellers op til eleverne at fortælle om deres oplevelse af overgangen fra folkeskole til gymnasie med lektier, venner, fællesskab og fester.

Aftenen blev afsluttet med rundvisning på skolen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...