Sparekassen Vendsyssel har netop udsendt sit 12-siders garantblad til omkring 50.000 garanter. Det er et voldsomt antal kuverter, der skal pakkes med både bladet og i år desuden et mundbind, som alle jo har brug for i denne tid. Hvordan får man lige pakket og sendt så utroligt mange kuverter på forholdsvis kort tid?

- Vi kontaktede Dronninglund Efterskole, hvor eleverne straks var klar til at påtage sig opgaven. Det er vi meget taknemmelige for, sagde Trine Ubbesen fra Sparekassen, da hun i sidste uge besøgte skolen.

- Det har været et rigtig godt samarbejde, som vi naturligvis gerne vil honorere, så vi støtter skolen med et sponsorbeløb, og så støtter efterskolen bønderne i Palæstina, som i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp genplanter oliventræer i landet.

Pengene blev overrakt eleverne i sidste uge af afdelingsdirektør Anders Guldberg, Sparekassen Vendsyssel.

- I skulle egentlig have 25.000 kroner for arbejdet, men vi synes, at det var et stort arbejde, som I har udført så flot, at I skal have 10.000 mere, sagde han.

Det vakte naturligvis stor jubel blandt de fremmødte elever.

- Det er virkelig dejligt med et sådant beløb, sagde efterskolens forstander, Bitten Schjødt Kjær.

- Der er i den grad brug for pengene. Vi har problemer med coronaen herhjemme, men bønderne i Palæstina har det meget værre, så de bliver glade, når vi overrækker dem beløbet. De får dog ikke alle penge. Nogle beholder vi selv, og dem kan elevrådet frit disponere over. Jeg tror ikke, de endnu ved, hvad pengene skal bruges til, men det bliver uden tvivl noget, der vil glæde alle eleverne, sagde hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...