Efterårsferien er pakket med coronavenlige børneaktiviteter fra Brønderslev Bibliotek.

Det oplyser biblioteket, der inviterer til en efterårsferie med anderledes aktiviteter, som børn kan deltage i både uden for og hjemmefra.

- Mandag 12. oktober i Dronninglund, tirsdag 13. oktober i Hjallerup og onsdag 14. oktober i Brønderslev inviterer vi til Pokémon Go-gåture. Vi skal fange pokémon’er og battle mod legendariske pokémon’er ved forskellige pokéstops og gyms, imens vi går rundt i byerne. Vi mødes uden for bibliotekerne kl. 10, hvorefter vi går en tur rundt i byen med hver vores telefon og passende afstand, skriver de.

Torsdag 15. oktober og fredag 16. oktober inviterer Josephine og Rikke til online skriveworkshop for de 9-12-årige, hvor man sammen men hver for sig vil skrive hvert sit tingfinder-eventyr.

- På selve workshop-dagen transporteres deltagerne via deres egen PC/telefon/tablet til et magisk rum fyldt med seje, vilde, spændende og lidt åndssvage ting, og der bliver rigeligt at se på for enhver smag! Programmet for dagen er selvfølgelig fyldt med skrivning, men der bliver også tid til forskellige skærm-lege og så skal vi selvfølgelig spise frokost sammen – hver for sig.

Der skal ske tilmelding til skriveworkshoppen, der er begrænset antal pladser.

Lørdag 17. oktober står den på digitalt kreaklip, her inviterer biblioteket til en hyggedag i kreativitetens tegn.

- Vi livestreamer fra børnekontoret på biblioteket, så du kan sidde derhjemme og være med. Her vil Rikke og Josephine vise, hvordan du hjemme kan lave nogle sjove, spændende og lidt skøre ting, alt sammen med ting, du har liggende derhjemme eller lige uden for døren.

Programmet bliver som følger:

Kl. 10 laver vi efterårslamper

Kl. 11 laver vi reklamefisk

Kl. 13 laver vi madtegninger

Man kan deltage i én ting eller alle tingene.

I løbet af efterårsferien har biblioteket også en bogkonkurrence kørende. Her skal man sætte fantasien i gang og anmelde en bog, man har læst eller lyttet til.

Konkurrencen løber fra 9. til 18. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...