Dronninglund Golfklub har spillet sig til oprykning både på damesiden og herresiden.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Dronninglund Golfklubs damehold har spillet oprykningsspil fra 3. til 2. division på Breinholtgårds anlæg ved Esbjerg. Dronninglund var i pulje med tre andre hold: Gyttegaard, Lyngbygaard og Benniksgaard, som også kæmpede om oprykningen til 2. division.

- Alle spillere, caddies, tilskuere og påhæng var allerede draget mod Esbjerg om lørdagen således alle kunne være 100 pct. friske til søndag morgen. Til trods for, at Dronninglunds damer forud havde kvalificeret sig til oprykningen ved at gøre rent bord i deres pulje i 3. division med 3 sikre sejre, så var der stadig lidt nerver på denne dag, hvor oprykningen til 2. division skulle i hus. Disse nerver blev hurtig glemt, da spillet først blev sat i gang. Alle pigerne var bedre end deres direkte modstander fra Benniksgaard Golfklub og en storsejr var hurtig en realitet ligesom oprykningen således var i hus.

Indsatsen har nu medført, at de nærmeste modstandere i 2. division fremover ligger i Århus eller længere væk.

- Så holdet kommer nu ud på nogle længere køreture, men det gør vist ikke noget, skriver klubben.

Dronninglund Golfklub har som en af de få golfklubber to damehold: Et i 2. division og et i kvalifikationsrækken.

Dronninglunds herrer har sikret sig oprykning til 5. division.

Det foregik i Hobro, hvor Dronninglunds herrehold i kvalifikationsrækken spillede oprykningsspil mod 15 andre hold fra det jyske. Af de 16 hold rykker de 8 bedste op i 5 division.

- Efter de første 9 huller havde Dronninglundherrerne de bedste scores af alle. De sidste 9 huller på Hobros svære greens blev lidt nervepirrende, og scores blev noget højere end ventet. Men de andre hold var i lignende vanskeligheder, så Dronninglunds herrer klarede at opnå en flot sjetteplads i puljen, beskriver Dronninglund Golfklub.

Således er Dronninglunds golfherrer nu repræsenteret i 5. division. Derudover har klubben herrehold i 3. division, 4. division samt Kvalifikationsrækken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...