KULTUR: Museet er genåbnet efter at have været lukket i mere end to måneder på grund af coronaen

DORF: Museum for Forsyning og Bæredygtighed, som museet på Dorf Møllegård i virkeligheden hedder, holder nu igen åbent alle dage frem til 31. august. På museet kan man se særudstillingen ”Gårdmalerier og Gamle Film”, nyde kaffe og kage eller is i møllegårdens hyggelige stuehus, ligesom man kan besøge vindmølle eller vandmølle. Har man lyst, er man også velkommen til at forsøge sig som gårdmaler. I den forbindelse giver museet gerne en hjælpende hånd med skitsemateriale.

Man kan desuden gå på skovtur rundt om Møllesøen og se de smukke svaner med deres ællinger. På turen kan man også være så heldig at se den røde glente, dådyr, rådyr, ravne og flere andre interessante dyr, som ofte færdes omkring Dorf Møllesø. Har man brug for det, kan man sætte sig på en af bænkene ved Møllegården og nyde den skønne udsigt over søen og Møllegårdens have med det tre meter høje springvand. Eller man kan sætte sig ved vindmøllen og se ned mod vandmølle og møllegård.

- I alle tilfælde er man velkommen til at nyde sin medbragte mad ved bænkene rundt om museet, fortæller museumsformidler Katrine Sørensen.

- Der er nok at se og opleve på Dorf Møllegård alle dage mellem kl. 13 og kl. 16. Desuden vil der 11. juli og 2. august være mulighed for at deltage i sjove og lærerige aktiviteter, hvor man med kyndig vejledning fra museets dygtige formidler, kan lære at male sit helt eget gårdmaleri. Vi glæder os til at tage imod jer på Dorf Møllegaard, Museum for Forsyning og Bæredygtighed, siger Katrine Sørensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...