I efterårsferien har familien den perfekte undskyldning for at tage turen til naturskønne Dorf

Møllegård. Her kan man få et kig ind i tiden i begyndelsen af 1900-tallet eller gå på opdagelse i naturen hver dag mellem kl. 13 og kl. 16. Der er mulighed for at prøve kræfter med at lave mad på museets gamle ringkomfur eller fremstille reb til lassoer. Som noget helt unikt vil der være mulighed for at fiske i Møllesøen, så husk fiskestang og det varme tøj. Museet hjælper med madding og krydser fingre for en stor fangst.

Har man mere lyst til varmen i stuehuset, er der kreative sysler i form af strikning og hækling, og der er hjemmelavede æbleskiver på menuen. I Møllegårdens kælder kan man være med til at moste gårdens

æbler, ligesom man også gerne må medbringe sine egne. I museets hyggelige café kan der købes kaffe, kage og is, som kan nydes enten i caféen eller i stuerne i stuehuset.

Går man rundt med en skytte i maven, er der mulighed for at prøve kræfter med bueskydning, og museets medarbejdere står klar med vejledning og hjælp.

Lørdag 17. oktober afholdes en minihestedag på museet, og i det hele taget er der lagt op til en hyggelig efterårsferie på den gamle møllegård, hvor der bliver taget alle forholdsregler og fulgt alle retningslinjer i forhold til covid-19.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...