I BYEN: Dronninglund Handel fortsætter bestræbelserne på at få borgerne til at handle lokalt

Det kan ofte være svært at finde den helt rigtige gave, og selv om gaven kan byttes, er det nu rarest at finde lige den gave, der gør lykke hos modtageren. Hvis man vil være sikker på, at gaven ikke skal byttes, kan man jo give et gavekort. Dronninglund Handel har lavet gavekort, der sælges i byens butikker, og her kan man købe et gavekort til lige netop det beløb, man ønsker at give. Det er nemt og praktisk, og så er man sikker på, at modtageren køber netop den gave, hun eller han ønsker sig allermest.

Samtidig støtter man den lokale handel, og det er af stor betydning i en krise som den, vi oplever i øjeblikket.

- Butikkerne har heldigvis oplevet en stor lokal opbakning fra borgerne. Dog har de som oftest måttet ty til udsalg gennem forløbet for at få sat gang i salget. Nu er vi klar til næste fase af genåbningen af Danmark, men de lokale butikker i Dronninglund har fortsat brug for stor lokal handel for at overleve, understreger eventkoordinator Arne B. Schade fra Dronninglund Handel.

- For yderligere at sætte fokus på vigtigheden af lokal handel starter vi nu en kampagne med annonce, facebook og plakat, der opfordrer borgerne til at købe gavekort. Alle skal på et tidspunkt det næste års tid til en begivenhed, hvor man skal medbringe en gave. Det kan passende være et gavekort enten til en bestemt butik eller via Dronninglund Gavekortet, der kan bruges i alle vore butikker. For virksomheder gælder, at de kan hjælpe handelsbyen Dronninglund ved allerede nu at beslutte, at årets julegave til personale bliver et gavekort til Dronninglund Handel. Vi håber meget på borgernes og virksomheders opbakning, slutter Arne B. Schade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...