XL Byg Tømmergaarden i Hals vil blandt andet tilgodese de professionelle håndværkere med modernisering, der ventes færdig tll april

HALS: Der sker store omvæltninger hos XL Byg Tømmergaarden i Hals i denne tid.

Det lokale byggemarked bygger om og moderniserer, og får blandt meget andet en helt ny afdeling til professionelt elværktøj. Ligeledes laves der om i afdelingen for arbejdsbeklædning og sikkerhedsfodtøj. Alt sammen med fokus på især håndværkerne, som udgør en stadig voksende andel af XL Byg Tømmergaardens omsætningsgrundlag.

- Vi har længe haft behov for, at der skulle ske noget på den front, siger afdelingsdirektør Dennis Hillgren.

- Vi har rigtig mange kunder i det professionelle segment. Og vi har hidtil ikke kunnet præsentere disse varegrupper helt tilfredsstillende. Det kommer vi til nu, fastslår Dennis Hillgren. Han løfter samtidig sløret for, at der i forhold til de private kunder også er noget at se frem til. Det sker blandt andet med nye afdelinger for bolig og livsstil, indendørs belysning, køkken og garderobe samt på ikke mindst grill- og terrasse-fronten.

- Vi ligger jo klods op ad et stort sommerhusområde. På blandt andet grillfronten vækster vi, og fra påske og resten af sommerhalvåret er der stor efterspørgsel på ikke mindst Weber og andre grillprodukter. Derfor sætter vi nu ekstra meget fokus på dette område, konstaterer afdelingsdirektøren.

Dennis Hillgren oplyser videre, at moderniseringen og ombygningen etableres i etaper og ventes helt færdig til april.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...