FAMILIE: Michael Meldgaard Schmidt og Thea Henningsen skal giftes på Torvet i Dronninglund midt i Open by Night

4. september er der Open by Night i Dronninglund, men der bliver også bryllup. Michael Meldgaard Schmidt og Thea Henningsen skal samme dag giftes midt på Torvet i Dronninglund.

Det oplyser Dronninglund Handel i en pressemeddelelse.

Det var Theas mor, der startede hele historien og opfordrede de unge til at deltage i en konkurrence om at vinde en bryllupsfest, som Dronninglund Handel stod bag.

- Michael var ærlig talt lidt skeptisk, kløede sig lidt i hovedbunden og gik kort efter alligevel i gang med at skrive en mail med en ansøgning om at blive det heldige brudepar. Han havde ikke snakket med Thea om det endnu, men det bekymrede ikke Michael så meget. Parret indrømmer, at et bryllup godt kunne have trukket lidt i langdrag, hvis de selv skulle have planlagt det. Desuden ser de en stor fordel i at slippe for rigtig mange valg og potentielle skænderier i processen, skriver Dronninglund Handel i pressemeddelelsen.

Thea og Michael er begge overbevist om, at det har gjort det hele nemmere. De har ikke store drømme om et bryllup på en bestemt måde og ser det som en fordel at vælge mellem tre forskellige menuer, et udvalg af ringe og finde tøjet i en bestemt butik.

- Altså det lå ligesom i kortene, at vi skulle giftes. Jeg mener, at vi har tre børn og været sammen i fem år, og det føles så rigtigt. Vi er gode som familie og som par, og det var den vej det hele gik, men alligevel var det en stor beslutning. Min svigermor er stadig lidt oppe at køre over det hele og synes, det er fantastisk. Hun glæder sig næsten lige så meget som Thea og jeg til brylluppet med 55 gæster. Det er vildt, at vi gør det, og jeg synes, tiden på en gang går hurtigt og langsomt, oplyser Michael.

Der gik ikke længe, inden Michael fortalte Thea om ideen, og heldigvis var hun med på det. Nu startede venteprocessen for parret - hvor de ventede på udfaldet af konkurrencen.

- Mon vi bliver valgt? Den usikkerhed og spænding fyldte rigtig meget for mig. Det var som at være med i en stor lodtrækning eller sådan noget, oplyser Michael.

Men det vidste sig altså, at parret havde vundet konkurrencen.

Thea og Michael har valgt ringe, menu og tøj, mens de blev filmet.

- Begge synes, det er lidt grænseoverskridende at blive filmet, og Thea har ikke selv set filmen endnu. Under alle omstændigheder er der ikke tvivl om, at parret gør det for sig selv. De vil gerne skubbe en grænse og vise den rigtige side af sig selv mere åbent. De vil gerne blive bedre til at komme ud over kanten og stå frem, skriver Dronninglund Handel.

Michael og Thea er begge meget positive og glæder sig over måden deres bryllup skal afvikles.

- Det bliver mega sjovt, og det er så vildt at vi gør det. Jeg er normalt ikke en fremtrædende person, og nu er der ingen vej udenom. Jeg gør det for mig selv - for at turde mere i fremtiden. Hvis jeg tør blive gift for åbent tæppe, så er der mange andre ting, som jeg tror bliver nemmere at turde i fremtiden. Det vil klæde os at komme lidt ud af skallen. Det er en udfordring til os selv, forklarer Thea.

- Jeg hader personligt at fremlægge, så det kan virke som et mærkeligt valg. Jeg har ingen problemer med at snakke med folk og falder ret naturligt ind i forskellige sammenhænge, men det er noget helt andet at stå foran en klasse eller et kamera, oplever Michael.

Vielsen finder sted klokken 19.30.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...