Ombygningen går i gang i næste uge

HALS: Mens Superbrugsen Hals som bekendt er fortid, så tages der nu hul på omdannelsen af de eksisterende lokaler i Midtergade til en Fakta-butik. Den forgangne uge har budt på ophørsudsalg og solide rabatter, og uddeler Thor Sørensen fortæller, at håndværkerne for alvor går i gang i uge 36.

- Udgangspunktet er, at vi åbner inden jul. Men det er med et vist forbehold, for hele butikken skal moderniseres, forklarer Thor Sørensen.

- Vi genåbner i en Fakta, der lever op til alle moderne krav. Så kunderne kan under alle omstændigheder glæde sig, tilføjer uddeleren. Han beretter videre, at samtlige medarbejdere er blevet tilbudt ansættelse i Coop-regi – enten lokalt eller i andre butikker. Dog er der endnu ikke sat navn på den kommende butikschef.

- Så om jeg selv fortsætter her i Hals, er endnu ikke besluttet, oplyser Thor Sørensen, der glæder sig over at arbejdet nu går i gang. –

- Og så er det bare positivt, at der kommer en ny og moderne Fakta i Hals. Vi bevarer en aktiv butik med lokale arbejdspladser. Det er til gavn og glade for byen, fastslår han.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...