Dagli’Brugsen i Hou får blandt andet hyt indgangsparti og en større frugt- og grønt afdeling

HOU: Dagli’brugsen i Hou ligner ikke sig selv for tiden. En stor og omfattende ombygning er netop gået i gang, og mens der blandt andet skal etableres nyt indgangsparti, så føjes der også 200 nye kvadratmeter til brugsen.

- Det bliver faktisk en helt ny butik, fortæller uddeler Brian Kirk.

- Det nye indgangsparti bliver et markant vartegn for forretningen, som udenfor får et helt andet udtryk. Således skal murene vandskures og males i en gråsort nuance, tilføjer Brian Kirk.

Det er dog især indvendigt, at ombygningen vil kunne mærkes. Brian Kirk oplyser, at der etableres en væsentligt større frugt- og grøntafdeling med 18 meter køl og plads til mange flere varer. Ligeledes vendes hyldegangene i den centrale del af butikken, så der også her bliver mere vareplads. Flaskeautomaten flyttes udenfor, og det nuværende kontorafsnit omdannes til butiksområde med salg af blandt andet brugskunst.

- Og så bygger vi et nyt kioskområde til Tips og Lotto. I forlængelse af dette bliver der også salg af sandwiches, pizzastykker, softice med mere, oplyser uddeleren, der glæder sig over, at byggeriet er sat i gang.

- Det har længe været et ønske - blandt andet for at skabe mere plads omkring indgangen, hvorfra vi allerede har flyttet postbutikken til et en ny afdeling længere inde i forretningen.

Brian Kirk erkender dog, at byggeriet skaber visse udfordringer, mens det står på.

- Men det må vi overvinde, således at kunderne mærker mindst mulig gene.

Arkitekthuset i Vodskov har slået stregerne til projektet, der ventes færdigt omkring 1. marts næste år.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...