Dronninglund Tennisklub havde succes med at afholde tennisskole for børn og unge - der er tennisskole igen i uge 32

Brønderslev Kommune har på lige fod med landets andre kommuner fået mulighed for at bevilge særlige midler til nye sommerferieaktiviteter i foreninger og haller for børn og unge i alderen 6 - 17 år. Dronninglund Tennisklub har søgt og fået tildelt penge fra denne pulje og tilbyder derfor tennisskole to gange i løbet af sommeren.

Den første tennisskole har fundet sted, og her stod instruktører klar med ketsjere og bolde. Mange mødte op, og blandt dem var 6-årige Emilie. Hun mødte op, selv om hun havde brækket armen og havde den i gips fra håndled til skulder.

- Jeg har glædet mig så meget, så jeg ville være med, sagde hun og svingede med stor iver ketsjeren trods den brækkede arm.

Formanden for Dronninglund Tennis, Karen Axen, glædede sig naturligvis over den fine tilslutning.

- Vi er glade for det gode samarbejde med kommunens konsulenter for fritids- og kulturforvaltningen samt Bevæg dig for livet, og vi føler, det arbejde, der lægges i kommunes klubber af mange frivillige, bliver bakket op på bedste måde til gavn og glæde for alle borgere, sagde hun.

Der er tennisskole i Dronninglund igen onsdag-torsdag-fredag i uge 32. Hvis man ønsker at være med til nogle dage med tennis, sjov, hygge og samvær, skal man tilmelde sig senest 1. august.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...