ERHVERV: Ved den kommende Open By Night i Dronninglund vil det være restaurant Botan, der sørger for salg af drikkevarer

Som i alle andre byer i Danmark har coronapandemien også betydet store problemer for butikkerne i Dronninglund. Dronninglund Handel har forsøgt at hjælpe butikkerne gennem forløbet med idéer og markedsføring, så de kunne klare den svære tid og konsekvenserne heraf. Også restauranterne har været hårdt ramt og skal hjælpes på fode.

- I Dronninglund, hvor vi blandt andet har Botan, har vi nu aftalt, at indehaver Daro Zada fra Botan skal stå for salg af øl og vand til den kommende By Night fredag 4. september, fortæller citychef Arne B. Schade fra Dronninglund Handel.

Salg af øl og vand kommer til at foregå på torvet i Slotsgade, hvor sceneunderholdning og vielse af årets brudepar også finder sted.

- Det er vores håb, at vi på den måde kan lave et samarbejde, hvor begge parter kan se en idé i fællesskabet. Jeg forestiller mig, at vi også fremover vil benytte den model til at understøtte vore medlemmer, slutter Arne B. Schade.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...