Dansk Blindesamfunds kreds i Vendsyssel fik 245.000 kroner ind ved at sælge bladet Blindes Jul

VENESYSSEL: Op til jul bankede det på mangen en dør i Vendsyssel, hvor flittige folk i alle aldre solgte bladet Blindes Jul. Overskuddet fra salget går til aktiviteter for blinde og svagtseende i landsdelen, som dækker området fra Gerå i øst og til Løkken i vest og opefter. Der blev en del at gøre godt med, da overskuddet er landet på 245.000 Kr.

Det oplyser distributør Jørgen Torp fra Vendsyssel kredsen under Dansk Blindesamfund. For rigtig mange familier er Blindes Jul en uundværlig del af den netop overstået højtid.

22. kreds Vendsyssel er under Dansk blindesamfund og dækker kommunerne Frederikshavn, Læsø, Brønderslev og Hjørring. Takket været 80 gode sælgere og mange trofaste købere som gerne vil læse de gode historier og hygge sig med madopskrifter og opgaverne i bladet, blev julen 2019 en succes.

- Vi vil gerne sige tak til alle købere og de 80 sælgere af Blindes Jul, lyder det fra Jørgen Torp. Der er blevet solgt 18.009 blade en stor fremgang fra 2018, hvor der blev solgt 16.500 blade. Det netop over stået mersalg skyldtes, at det er lykkedes at finde sælgere til de byer, hvor vi ikke havde nogen i 2018. Mit største ønske er, at vi finder sælgere til alle byerne i Vendsyssel. Der er mange trofaste købere, der sidder derude og venter på, at vi kommer ud og sælger Blindes Jul.

Da Jørgen Torp startede i 1989 blev der solgt ca. 10.000 blade.

De aktiviteter, som overskuddet kan være med til at skabe grobund for, er et værn for det, som Jørgen Torp kalder den synshandicappedes værste fjende, nemlig ensomhed.

- Hvis du sidder derude og ikke har fået bladet kan det stadigvæk lade sig gøre, du kan bare kontakte Vendsyssel Kredsen. En anden mulighed kan være, at du vil hjælpe mig med at sælge i dit område, lyder det fra Jørgen Torp.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...