Houvej mellem Ulsted og Hou er lukket for gennemkørsel i cirka 10 uger

ULSTED/HOU: Trafikanterne på Houvej mellem Ulsted og Hou må i den kommende tid finde sig i ikke uvæsentlige gener. I forbindelse med anlægsarbejdet af en ny fjernvarmeledning er hovedvejen således lukket for gennemkørsel i perioden 29. oktober og cirka 10 uger frem.

Arbejdet udføres i to etaper. Den første del af arbejdet foregår vest for Skovsgaardsvej og afvikles frem til den 30. november. Herefter udføres den resterende del - fra Skovsgaardsvej mod Hou by.

Aalborg Forsyning, der forestår arbejdet oplyser, at der for trafikanter fra vest er mulighed for omkørsel af Ulstedvej. Skal man mod vest, kan dette umiddelbart ske via omkørsel gennem Hals eller via Melholt og Ulsted. Vejen er åben for kollektiv trafik og ærindekørsel. Samtidig forsøger man at holde den åbne for privat trafik i tidsrummet 18 til 06.

Ledningsarbejdet er baseret på en aftale med Ulsted Biogas om at udnytte overskudsvarmen fra anlægget. Den nye ledning skal transportere overskudsvarme fra biogasanlægget frem til Hou Kraftvarmeværk, hvorfra den distribueres ud til kunderne. Overskudsvarmen erstatter den dyrere varme produceret på naturgas.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...