På grund af omfattende ombygning vil Dronninglund Bibliotek være lukket fra 24. juni

DRONNINGLUND: Ombygningen af Dronninglund Bibliotek går som planlagt, og nu starter håndværkerne på arbejdet med publikumsarealerne. Derfor er man nødt til at lukke biblioteket helt fra mandag 24. juni. Det forventes, at dørene slås op til det ”nye” bibliotek” i løbet af oktober måned.

I lukkeperioden holder Det Mobile Bibliotek to gange ugentlig i Dronninglund. Det sker hver onsdag 13.30-15.30 og hver lørdag 10-13 på P-pladsen bag Meny ud mod Slotsgade. Første gang er onsdag 26. juni.

- Vi er glade for, at det er lykkedes at finde tid i en ellers presset køreplan for Det Mobile Bibliotek, så vores trofaste brugere ikke skal undvære bibliotekstilbuddet, udtaler en tilfreds bibliotekschef, Bente Kristoffersen.

- Personalet har vist sig yderst fleksibel og budt ind med ekstra vagter, og jeg er sikker på, at brugerne vil blive rigtig glade for tilbuddet, fortæller bibliotekslederen.

Brønderslev Bibliotek gør opmærksom på, at reserverede materialer, der ikke er afhentet på Dronninglund Bibliotek inden lukningen, kan afhentes i Det Mobile Bibliotek. Der er selvfølgelig også mulighed for at benytte biblioteket i Hjallerup og Brønderslev. Åbningstiderne fremgår af bibliotekets hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...