BYENS LIV: Den nye rekreative perle i Gandrup har allerede manifesteret sig som en massiv succes

Selv om Tegllunden allerede har været i brug i nogen tid, så var der onsdag officiel indvielse af den nye rekreative perle i Gandrup.

3,2 millioner kroner har det kostet at nå i mål med det næsten 1.000 kvadratmeter store område på skolens areal. Her er der blandt andet etableret skaterbane, parkourforhindringer, udebordtennis, amfiteater, gangstier, hyggekroge og geometriske murstensportaler. Og Tegllunden har allerede manifesteret sig som en massiv succes.

- Det er en stor glæde at se, at ikke mindst børnene allerede benytter området flittigt. Det her kommer hele byen til gavn, lød det fra formanden for Gandrup Samråd, Arne Jacobsen, da han indledningsvis takkede de mange bidragydere.

Aalborg Kommune står bag den klart største donation, men derudover har Sparekassen Vendsyssels to lokale fonde ifølge Arne Jacobsen fyldt de økonomiske huller. Han takkede også de mange frivillige, der har sat deres præg på stedet, som borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) symbolsk indviede ved at klippe båndet. Forinden slog borgmesteren dog fast, at lokalsamfundet i høj grad selv har banet vejen.

- Det er en fornøjelse at kunne indvie sådan et sted. Det er flot og enestående, at en by som Gandrup kan stå sammen om at realisere et så stort projekt, sagde Thomas Kastrup-Larsen. Skoleleder Anders Borkmann roste ligeledes stedet:

- Tegllunden ligger på skolens areal og kommer vores elever til gavn i både undervisningen og fritiden, konstaterede han.

Indvielsen blev krydret med blandt andet skater- og parkouropvisninger.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...