I BYEN: Markedspladsen i Flauenskjold har efterhånden fået karakter af officiel autocamper- og teltplads

FLAUENSKJOLD: 16 autocampere var med, da Flauenskjold Borgerforening indviede nye faciliteter. Efter gratis kaffe og rundstykker bød formanden for Flauenskjold Borgerforening, Knud Christensen, velkommen og overlod herefter ordet til formanden for Teknik- og Miljøudvalget i Brønderslev Kommune, Karsten Frederiksen.

Han kunne i sin tale konstatere, at Flauenskjold endnu en gang havde gennemført et flot projekt til gavn for lokalområdet. Det var sket for kommunale midler og med frivillig arbejdskraft af byens mange ildsjæle. Han opfordrede endvidere de tilrejsende autocamperfolk til at benytte sig af områdets mange tilbud og seværdigheder og ikke mindst at støtte den lokale købmand under deres ophold i Flauenskjold.

Karsten Frederiksen kunne som et lille kuriosum fortælle, at han havde viet flere par i byen, og han kunne ved selvsyn konstatere, at forholdene stadig holdt.

Herefter kunne Karsten Frederiksen og Knud Christensen i fællesskab klippe snoren og dermed officielt indvie det nye udekøkken samt toilet- og badefaciliteterne.

Borgerforeningen bød senere på frikadeller og kartoffelsalat, og som et spontant indslag blev der om eftermiddagen tilbudt en guidet rundtur i Flauenskjold med udgangspunkt i byens hjertesti og med stop ved Europa Søen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...