Butikken i Midtergade byder på gratis kaffe og kage, bageværksted og børnekonkurrence

HALS: Lørdag den 17. november slår den nye Aldi i Hals dørene op. Det sker med et brag af en fest for hele familien. Alt fra bogstavsjagt for børnene til muligheden for at vinde forskellige varer indrammer dagen. Det hele sker i anledning af, at ombygningen og udvidelsen af butikken i Midtergade er overstået. Samtidig ændres konceptet med blandt andet flere økologiske varer, danske grøntsager og nybagt bake-off.

På dagen bliver de morgenfriske forkælet med gratis kaffe og bagværk, mens børnene deltager i konkurrencen om at vinde en kæmpe pose slik. Op ad dagen kan hele familien desuden deltage i et hyggeligt bage-værksted med Jesper Søvndal, kendt fra TV. Han deler ud af inspiration til at pynte kager og brød. Derudover tryller en fantasifuld ballonklovn, ligesom der er gratis popcorn til alle. Ved kassen uddeles skrabelodder, og der er 800 præmier i spil.

- Vi glæder os rigtig meget til at slå dørene op. Og vi er spændte på at se kunderne gå på opdagelse i den nye butik, siger butikschef Christian Schultz.

- Vi har arrangeret en masse sjove aktiviteter, og vi håber derfor, at mange kommer forbi til vores åbningsfest, tilføjer Christian Schultz.

Fejringen af den nye butik skydes i gang kl. 8.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...