Der lægges ud med et foredrag i Dronninglund Sognegård 14. september

DRONNINGLUND: Efter at have ligget stille siden marts er Ældre Sagen nu igen ved at være klar med tilbud til medlemmerne. Den planlagte suppeaften 1. september i Sognegården er dog aflyst.

- Vi er i gang med at tilrettelægge vore kurser, men i øjeblikket kan vi jo ikke komme ind på Margrethelund og Stengården, så det giver nogle praktiske problemer, fortæller Hanne Andreasen fra Ældre Sagen.

- Vi har dog et spændende foredrag i Sognegården 14. september, hvor vi får besøg af Anne Helene Jensen fra Vildbjerg. Hun vil fortælle om en vandretur fra Skagen til Kruså, fortæller hun.

Foredragsholderen vil fortælle om sin vanvittige vandretur fra Skagen til Kruså med en barnevogn. Hun har efter en alvorlig hjerneblødning i 2003 gået en lang tur hver sommer med en barnevogn, hvori hun kan have sine ting. Hun vil fortælle om, hvordan hun oplever, at den daglige march på 20-25 km giver hende livskvalitet og gør hende lykkelig.

Det spændende foredrag koster med kaffe og brød 75 kroner.

- Det bliver dejligt at komme i gang igen, og vi glæder os til igen at mødes med vore medlemmer, slutter Hanne Andreasen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...