ERHVERV: Mads Nygaard fra Gandrup modtog Den Nordjyske Ledelsespris

Adm. direktør i optikerkæden Louis Nielsen A/S Mads Nygaard, der bor nær Gandrup, modtager Den Nordjyske Ledelsespris 2020.

Den Nordjyske Ledelsespris uddelt for 13. gang. Bag prisen står UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark.

Det oplyser UCN i en pressemeddelelse.

- En nærværende og empatisk leder, der sætter pris på den indsats, medarbejderne yder for virksomheden. Det var en af beskrivelserne af 52-årige Mads Nygaard, da han modtog hæderen som årets leder i Nordjylland, oplyser de.

Det er medarbejdere og lederkolleger, som kan indstille kandidater til prisen, og vinderen bliver udvalgt af en dommerkomite bestående af andre nordjyske ledere.

- Flere steder i indstillingen af Mads Nygaard fremhæves hans evne til at få andre til at føle sig værdsat, ligesom han fremhæves for at bruge en god portion usnobbet humør i sit arbejde, oplyser UCN.

Medlem af dommerkomiteen Ane Davidsen, der er områdeleder hos UCN act2learn, fremhæver de resultater, som Louis Nielsen A/S har opnået med Mads Nygaard på direktørposten.

- Resultaterne taler vist for sig selv. Louis Nielsen A/S har med Mads Nygaard på direktørposten opnået den højest opsætning i virksomhedens historie med over 1 milliard i omsætning i 2019, samtidig med at kædens markedsandel er vokset betragteligt. Men udover de flotte resultater, så har vi i dommerkomiteen også lagt står vægt på, at Mads Nygaard fra flere sider beskrives som en leder, der har fokus på andet og mere end bundlinjen, oplyser Ane Davidsen om årets vinder.

Hovedpersonen selv lægger særlig vægt på baggrunden for, at han nu kan kalde sig årets nordjyske leder 2020.

- Først og fremmest gør det mig allermest stolt, at det er mine medarbejdere, som har indstillet mig. Nu har jeg været i virksomheden i 30 år, og det her er virkelig noget, som rører mig dybt, at de har indstillet mig og de ting de har sagt om, hvad jeg er for en leder.

Mads Nygaard modtog en gavecheck på 25.000 kr. til UCN act2learn samt en statuette af kunstneren Lene Purkær Stefansen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...