Arkivleder Erik Præcius blev hædret for sin mangeårige indsats for Dronninglund Lokalhistorisk Arkiv

DRONNINGLUND: Hvert år siden 1972 har Dronninglund Borgerforening uddelt ”Årets Glas” til en person, der har gjort en særlig og uegennyttig indsats for Dronninglund, byen og egnens befolkning. Glasset uddeles så tæt på foreningens stiftelsesdag 16. februar som muligt og blev i år tildelt Erik Præcius, som i mange år har været aktiv i Lokalhistorisk Arkiv.

- Du har et stort lokalhistorisk kendskab, du er meget ansvarsbevidst og kompetent, og så kender du alle arbejdsgange og metoder i arkivets arbejde, så du kan hjælpe de mange frivillige. Du er særdeles flittig, omhyggelig og en meget samvittighedsfuld og humoristisk leder, sagde Tina Lundholm fra borgerforeningens bestyrelse i sin begrundelse.

Arrangementet fandt sted på Hjørnet, hvor en række af de tidligere modtagere af glasset var mødt op.

- Jeg blev meget forbavset, da jeg blev ringet op og fik at vide, at jeg skulle have ”Årets Glas”, sagde Erik Præcius efter overrækkelsen.

- Jeg er meget glad og stolt. Det betyder meget for mig, og jeg var slet ikke forberedt på, at jeg kunne komme i betragtning til en sådan hæder, sagde Erik Præcius.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...