Dagli’brugsen i Hou er ved at være færdig med en omfattende renovering

HOU: Efter en lang periode med ombygning er Dagli’brugsen i Hou atter ved at være tilbage i vanlig gænge. Det omfattende projekt til omkring seks mio. kr. lakker mod enden, og ifølge uddeler Brian Kirk bliver alt klar til den store åbningsfest 28. marts.

- Det glæder vi os rigtig meget til, siger Brian Kirk.

- Håndværkerne melder, at alt kører efter planen, så vores nyrenoverede butik bliver helt sikkert klar til tiden, konstaterer han.

Byggeriet omfatter blandt andet et nyt, markant indgangsparti samt en ny kølebaseret frugt- og grøntafdeling. Desuden er der blandt meget andet etableret kiosk, ny afdeling for blomster og gaver samt ny flaskeautomat. Ligeledes får forretningen et nyt udtryk med nye farver og bredere, tværgående gange.

- Vores ombygning er kulminationen på en vedvarende fremgang, beretter Brian Kirk.

- Nu er vi rustet til fremtiden, og vi får en topmoderne butik til glæde for både kunder og personale, tilføjer uddeleren.

Han retter samtidig en tak til begge parter for at have udvist stor tålmodighed gennem hele ombygningsfasen.

Åbningsfesten markeres med et væld af gode tilbud. Den officielle indvielse foretages af byens dagpleje-, børnehave- og skolebørn i selskab med brugsforeningens formand. Det sker kl. 10, og efterfølgende fristes med smagsprøver. Hele dagen er der desuden gratis flødeboller til børnene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...