Henrik ville slippe for overarbejde

HJALLERUP/BRØNDERSLEV: Henrik Nielsen fra Hjallerup kan netop nu fejre 35-års jubilæum hos den nordjyske køkkenvirksomhed JKE i Jerslev.

I år fejrer JKE 50-års jubilæum, så det var ung virksomhed, som Henrik Nielsen kom til. Imidlertid havde den allerede dengang et godt ry som arbejdsplads.

- Jeg var 20 år og arbejdede i landbruget, hvor jeg kørte for en maskinstation. Jeg var så træt af overarbejde evig og altid og havde sagt til min onkel som arbejdede ved JKE - at han gerne måtte sige til, hvis der blev et ledigt job hos virksomheden, der allerede dengang havde et godt ry og ordnede forhold. Jeg fik jobbet og blev første dag spurgt, om jeg lige kunne arbejde over, siger Henrik Nielsen med bredt smil.

JKE havde vokseværk og udvidede fabrikken i Jerslev for femte gang i 1985, da Henrik Nielsen kom til.

Ankomsten skræmte ham ikke væk, og han vendte aldrig tilbage til landbruget. Han fremhæver sin arbejdsplads for et fantastisk godt kammeratskab, ordnede forhold og plads til at arbejde selvstændigt.

Selv har han arbejdet med alt fra at samle køkkenskabe og samle skuffer til malerafdelingen, hvor han arbejder nu.

Henrik Nielsen er den medarbejder, der har været næst længst hos JKE.

Hans kollega, Oskar Nielsen, havde 45-års jubilæum sidste år og arbejder på 46. år hos JKE.

- Det er afgørende for en virksomhed, at vi har erfarne og tilfredse medarbejdere, så et jubilæum er altid en positiv begivenhed, som vi fejrer. Det er trofaste og tilfredse medarbejdere som Henrik Nielsen, der viderefører den gode arbejdskultur til nye medarbejdere. Det er kilden til et positive arbejdsmiljø, som vi har oparbejdet gennem mange år, fortæller Claus Beier, administrerende direktør hos JKE.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...