Johnni Olesen og hans mange medhjælpere mere end fordoblede sidste års overskud

HJALLERUP: Ifølge planen skulle foreningen ”24 timer i Hjallerup” i lørdags have afholdt generalforsamling, men på grund af coronakrisen måtte man aflyse den i denne omgang. Det er dog planen at gennemføre den senere.

I stedet for generalforsamling holdt formand Johnni Olesen i sin private have i Algade i Hjallerup i lørdags et lille møde, hvor der foruden pressen kun var tre personer til stede. Det var helt i overensstemmelse med de forholdsregler, sundhedsmyndighederne har udstukket.

Eneste punkt på dagsordenen var offentliggørelsen af det store arrangement, der fandt sted 15. og 16. februar i Hjallerup Idrætscenter.

Forventningerne var høje, da over 1.000 dystede og kæmpede et helt døgn ved årets arrangement. Resultatet var da også imponerende og lød på 333.333 kroner. Det er omtrent 200.000 kroner mere end sidste år.

- Vi er mere end stolte, lød Johnni Olesens beskedne kommentar.

Pengene sendes til Julemærkehjemmet i Hobro, og for hver 100 kroner, der samles ind, går 97 til Julemærkehjemmet, 2,40 kr. til gebyr og renter og 60 øre til administration.

Lederen af Julemærkehjemmet i Hobro, Lise Claesson, fik ved slutningen af mødet lejlighed til pr. mobil at kommentere beløbet, og hun var helt ekstatisk.

- Det er jo et gigantisk beløb og fuldstændigt vildt. Jeg er helt målløs og taknemmelig på hjemmets vegne. Johnni knokler jo for os hele året rundt, sagde hun.

Arrangementet i Hjallerup Idrætscenter afholdes næste år 20. og 21. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...