Torvedag på sygehuset

0
Der er torvedag i forhallen
Får jeg den rigtige medicin – og i de rette mængder? Hvordan får jeg mere træning ind i min hverdag? Hvad er min fedtprocent – og hvordan får jeg den mindsket? Hvordan lever andre med den sygdom, som jeg nu også har fået?

Alt det og meget mere vil der være mulighed for at få svar på, når Aalborg Universitetshospital og 20 patientforeninger sammen holder torvedag på Aalborg Universitetshospital på Hobrovej.

Det sker onsdag 17. maj fra 11 til 15.30 i forhallen.

Til daglig er Patient-til-Patientrådgivningen en meget vigtig del af et forløb på Aalborg Universitetshospital, og på torvedagen bliver alle sejl virkelig sat.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close