Miljøbevidst slagter og delikatesse

0
De to medarbejdere i den miljørigtige slagter- og delikateseafdeling har travlt. Foto: Allan Mortensen
Der hersker stor travlhed i slagter- og delikatesseafdelingen hos Dagli’brugsen i Hou. De 10 medarbejdere løber stærkt, og kunderne kommer langvejs fra. Senest er en ny stor fryser taget i anvendelse.

– Det har været nødvendigt for at efterkomme den store efterspørgsel, siger slagtermester Michael Riis Jensen.

– Vi er gået meget frem i omsætning det seneste år. Og udover en øget kundetilgang leverer vi nu også ferske kødprodukter til fire andre Dagli’brugser, tilføjer Michael Riis Jensen. Han bakkes op af delikatesseleder Tina Lynge-Pedersen.

– Vi kan helt sikkert mærke, at efterspørgslen efter vores produkter er steget. Siden vi etablerede afdelingen er det kun gået fremad, konstaterer Tina Lynge-Pedersen.

Og den nye fryser skaber ikke alene bedre logistik. Den efterkommer også de nyeste miljøkrav i forhold til udledning af CO2.

– Vi har solceller på taget, så meget af den strøm, vi forbruger producerer vi selv. Der skal også hel del til, for vi har mange elektriske maskiner, ligesom køl og frys selvsagt sluger meget strøm, tilføjer Michael Riis Jensen og fortæller, at brugsen også har investeret i to nye CO2-neutrale frysere.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close