Kunsthåndværker åbner butik i Ulsted

0
Kirsten Torp Olsen åbner 25. november. Det sker med særlig fokus på julen. Foto: Allan Mortensen
Der er gode muligheder for at berige hjemmet med ny brugskunst, hvis man lægger vejen forbi Vestergade 88 i Ulsted. Her barsler Kirsten Torp Olsen nemlig med en ny butik fyldt med pynt til hjemmet. Tekstil & Kunsthåndværk hedder stedet, der er indrettet i et baghus til Kirstens nyerhvervede privatbolig.

– Jeg er næsten lige flyttet hertil, fortæller indehaveren, der til dagligt er håndarbejdslærer på en produktionsskole på Djursland.

– Foreløbig er jeg kun i Ulsted i weekenderne, men senere flytter jeg permanent herop, forklarer hun.

Kirsten Torp Olsens fagkundskaber omfatter hele spektret af håndarbejde fra tekstiler og smykkedesign til keramik, læder- og træarbejde.

– Jeg har mit eget værksted og har faktisk drevet butikken i 11 år på min tidligere adresse. Nu glæder jeg mig til at byde publikum indenfor i mine nye lokaler, siger hun og tilføjer, at der også bliver plads til andet kunsthåndværk end hendes eget.

– Hvis folk har lyst til at udstille husflid på mine hylder, så er de meget velkomne, fastslår Kirsten Torp Olsen.

I weekenden 25. og 26. november slås dørene op til Tekstil & Kunsthåndværk. Det sker med særlig fokus på julen.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close