47 år må være nok

0
Medindehaver Peter Jakobsen (t.h.) er ikke meget for at skulle vinke farvel til Ole Christensen. - Han bli'r svær at undvære, siger Peter Jakobsen. Foto: Allan Mortensen
– Han bli’r svær at undvære. Jeg mener jo, det er alt for tidligt at stoppe. Men ok – han har fortjent det..! Med et glimt i øjet erkender medindehaveren af Ulsted Autohandel, Peter Jakobsen, at lagerchef Ole Christensen snart er fortid hos virksomheden på Vestergade.

Efter 47 år hos Ulsted Autohandel går Ole Christensen således på efterløn. Det sker officielt den 1. oktober, men inden da skal han nå at afvikle noget ferie.

– Så jeg stopper inden, siger Ole Christensen, og tilføjer, at han er glad for at have truffet beslutningen.

– Jeg kan godt mærke, at jeg er blevet 63 år. Det er blevet sværere at bevare overblikket. Så jeg vil stoppe i tide, siger Ole Christensen, der i 1970 kom i lære hos Ulsted Autohandel som mekaniker. Han nåede også at virke to år som svend, inden lagerarbejdet kaldte.

– Og det har altså været mit virke lige siden. Måske fordi man bliver mindre beskidt end på værkstedet, lyder det muntert fra den kommende efterlønner. Han omtaler selvsagt den mangeårige arbejdsplads i rosende vendinger.

– Jeg har altid været glad for at skulle på arbejde. Vi har haft en stor grad af frihed her på stedet. Og så bor jeg jo i byen, så jeg har kunnet gå eller cykle på arbejde.

Ole Christensen er da heller ikke i tvivl om, at han også kommer til at savne både lageret og kollegerne.

– Helt sikkert! Ulsted Autohandel har udviklet sig gennem alle årene. Jeg vil glæde mig til at følge dette fra sidelinjen. Og jeg kommer jo nok også til at hjælpe til herovre en gange i mellem.

Den snart forhenværende lagerchef kommer dog næppe til at kede sig i sit otium. Fremover bliver der mere tid til familien, som udover hustru og to børn efterhånden også omfatter fem børnebørn.

– Og så har jeg jo mit golf. Det kommer jeg også til at bruge mange timer på, påpeger han.

Den 6. oktober er der afskedsreception for Ole Christensen.

Del

Lukket for kommentarer

Denne webside benytter Cookies til at forbedre din oplevelse. Ved at bruge websiden accepterer du dette! Læs mere om dette

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close